СТРОИТЕЛСТВО

От първоначалната идея на чертожната дъска, до крайната реализация на мечтите Ви!

Всяка наша сграда е построена с умение и желание, сякаш е единствена. Уникалността на нашите креативни постижения се крие в осъзнаването на факта, че Вашите потребности за дом или бизнес имот са строго индивидуални и ние трябва да ги отразим в градежа, който ще Ви предадем. И когато таланта на нашия екип остане съхранен в построените домове, в тях неизменно се разпознава одухотвореността и жизнената енергия, придаваща истинска стойност на всяка сграда.

Отговорността и красотата на строителния бизнес са закодирани в една дума – съзидание.

Именно затова не без основание считаме, че с дългогодишния си опит и традиции да печелим доволни клиенти, ще изпълним и за Вас, надеждно и в срок поетите задачи.

Ние строим с постоянното усилие за затвърждаване на професионалното ни реноме, с респектиращо внимание към всеки наш клиент, както и с мисъл за приноса на нашите постройки за местната общност и околна среда.

Наше дълбоко убеждение е, че трябва да сътворим и предадем на следващите поколения непреходни стойности в областта на градската архитектура, давайки и своя собствен принос в създаването на добра среда за живот, която да бъде вдъхновение за децата и внуците ни.

Заедно с усвояването и прилагането на все по-нови технологии, ние не пренебрегваме използването на естествените материали, ползвани векове наред – естествен камък, дърво, считайки, че така даваме своя принос да живеем в една по-естествена и съобразена със същността ни среда, следваме традициите и надграждаме интелигентно над тях.

Обмисленото и балансирано съчетание на стари и нови техники и материали винаги създава наслада за естетическите сетива и ни поразява с оригиналността си.

За да постигнем най-високи резултати във всеки един етап от стоителството, ние разполагаме с екипи от технически изпълнители, организирани в специализирани звена, по-основните от които са:
– Строително-монтажна дейности и зидария
– Топло и хидроизолации, покриви и фасади
– Вътрешни шпакловки, гипсокартон, мазилки, боя
– Стенни облицовки и подови настилки
– Електрически и кабелни инсталации
– В и К инсталации, бани и мокри помещения
– Климатични и вентилационни системи
– Охранителни и наблюдателни системи
– Озеленяване и поддръжка

Сред клиентите си сме известни с факта, че “изпипваме” всеки детайл до най-малката подробност, а това дарява на всеки решил да избере нашата фирма, несравнимо спокойствие и комфорт.

Не се колебайте, потърсете ни!