Сграда:
CRYSTAL Residence

Локация:
София, ул. „Кобилино бранище” 5-7
Нов проект

Ние сме строителите,
на които можете да се доверите

Доказалият се с годините екип на „АРКАДА“ вярва, че единствено трайните контакти с клиентите, коректно отношение и честното договаряне са неизменни условия за устойчив растеж на нашата фирма и удовлетворение за всеки работил с нас.

Уверено твърдим, че използваме най-новите и съвременни технологии в строителната индустрия постигайки конкурентна цена за всеки един имот в нашите проекти.

Репутация, потвърдена от доволните клиенти

Когато започнахме да се занимаваме със строителство, ние не просто създавахме бизнес, а градяхме приятелства, основани на взаимно доверие!

Верни на нашите клиенти, ние постигахме нашите цели и ваши мечти за дом или бизнес имот, чрез изключителното внимание към детайлите и опитен екип, който гарантира, че сътвореното от нас дълги години ще носи удовлетворение и спокойствие на собствениците си.

Мечтаете ли за модерно собствено жилище на прекрасна локация?

Представяме Ви едно истинско бижу за живеене в кавартал Редута, което съчетава всички съвременни удобства и комфорт дори за най-взискателните клиенти. Сградата е разположена на тиха и спокойна улица, на 5 мин. от Мол Сердика. “CRYSTAL Residence” се отличава с дизайнерска визия и луксозно изпълнение, има представителен вход, портиерно помещение, подземни гаражи с топла връзка и нощна осветеност на фасадата. Сградата ще има ТЕЦ.

Една сбъдната мечта!

Водени от желанието за максимален комфорт, удобство и рационално използване на пространството, Ви представяме 2-D и 3-D разпределения, които отговарят на всички съвременни изисквания за модерен дом - просторен хол, кухненски остров, тераса с красива гледка, мокро помещение, родителска спалня с дрешник и баня, отделно WC за гости...

През м.Януари 2020 г. “АРКАДА Строй Инвест” отбеляза с тържествен водосвет първа копка на бутикова сграда “Crystal Residence”!

Няколко месеца по-късно 70% от апартаментите са вече продадени.

Обадете се да Ви дадем информация за свободните апартаменти!

Завършена сграда:
CROWN Residence

Локация:
София, ул. „132-ра” 16
Продадена

БУТИКОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА ЗА ЦЕНИТЕЛИ

"CROWN Residence" се намира в квартал „Изгрев“ и се състои от 7 жилищни етажа, партер и подземен паркинг. Общата застроена площ е 2 400 кв.м., на които са разположени 20 апартамента, подземни и наземни гаражи и паркоместа.

"CROWN Residence" е с емблематичен външен вид и осветеност на фасадата, с представителни вътрешни пространства и внимание към всеки детайл. Всички площи в сградата са използвани рационално, с осигурен максимален комфорт и удобство за живущите, като са обособени апартаменти с една, две и три спални.

"CROWN Residence" е отличена с награда за Луксозно строителство, архитектура и дизайн на “VIP Property Awards”.

Доказаните специалисти -
ключа към успеха

В „АРКАДА“ сме привлекли висококвалифицирани инженери, архитекти, строителни техници и специалисти с опит във всички аспекти на строителството.

По-заинтересовани сме от дългосрочната стабилност, отколкото от краткосрочната печалба.

Нашата фирма е носител на разнообразни награди, а екипа ѝ постоянно се опитва да надскача собствените си постижения!

  • Сграда на годината 2012
  • Сграда на годината 2013
  • VIP Property Awards 2014
  • VIP Business Awards 2015

Запознайте се с управителите на
“АРКАДА Строй Инвест”:

Йордана и Галин Димитрови

- елегантно и хармонично партньорство както в живота, така и в бизнеса!

Ето защо всяка тяхна сграда съчетава стойност и непреходност, талант и креативност, стабилност и красота, обединени в съвършен баланс!

Зад успешното изпълнение на една сграда стоят хора, които обичат професията си

За успешното изпълнение на една строителна инвестиция са необходими хора, които разбират от строителство. Нашите специалисти познават законите, изискванията и практиката.
Проектиране

Опитът ни е видим във финализираните ни сгради

Дружеството има богат опит в проектирането и изпълнението на строително инвестиционни проекти на жилищни и административни сгради, извършва също комплексни строителни ремонти. Ние непрекъснато разширяваме и усъвършенстваме дейността си с цел максимално задоволяване изискванията на съвременното строителство.
Строителство

Не просто строим, а творим сгради, с които да се гордеем

Всяка наша сграда е построена с умение и желание, сякаш е единствена. И когато таланта остане в градежаq построените домове са одухотворени и наситени с жизнена енергия. Смисълът и красотата на строителния бизнес са закодирани в една дума – съзидание.
Йордана Димитрова с награда за “Бизнес дама на годината 2015”
11.12.2015

Йордана Димитрова получи награда за “Бизнес дама на годината 2015” в категория “Строителство, недвижими имоти, инвестиционни проекти”. Наградата връчи нотариус Милена Георгиева.

Г-жа Димитрова е с 15 годишен стаж в сферата на недвижимите имоти и инвестиционните проекти. През последните няколко години изпълнява длъжността Директор Развитие и Продажби в семейната строително-инвестиционна компания „АРКАДА Строй Инвест“.

“АРКАДА” отличена от Best Brand Awards в категория Строителство
16.04.2015

На 16.04.2015 г. в балната зала на хотел “Маринела” се проведе официалната церемония за награждаване на най-добрите марки в България. Строително – инвестиционна компания “АРКАДА Строй Инвест” беше отличена като “Best Brand Award 2014” в категория Строителство. Наградата получиха Йордана Димитрова и инж. Галин Димитров.

“АРКАДА” с награда от VIP Business Awards за Устойчиво развитие в бизнеса
05.03.2015

На 5 март 2015 г. в балната зала на хотел “Маринела” се проведе годишната церемония за значими постижения в бизнеса „VIP Business Awards 2015“. Статуетка и плакет в категория „Устойчиво развитие на бизнеса“ в раздел Строителна индустрия отиде в ръцете на Йордана Димитрова и инж. Галин Димитров от строителнo – инвестиционна компания “АРКАДА Строй Инвест”. Наградата беше връчена от Даниел Димитров “Business Lady Club”.

Йордана Димитрова на корицата на “Harper’s Bazaar”
01.03.2015

Бизнес дамата Йордана Димитрова – Директор Развитие и Продажби в строително – инвестиционна компания „АРКАДА Строй Инвест” – е новото лице на корицата на модното списание „Харпърс Базар“ за месец март и разказва за най-новия проект на компанията “CROWN Residence”, в който и предстои да е новодомка.
По традиция, месец март е посветен на жената и майката. Г-жа Димитрова, която е и „Мисис България 2012“, разказва с огромно вълнение за своето най-голямо щастие – семейството.

„АРКАДА“ с награда от VIP Property Awards за проект “CROWN Residence”
26.11.2014

На официална церемония в балната зала на хотел “Кемпински”, по време на наградите за Луксозно строителство, архитектура и дизайн “VIP Property Awards 2014”, компания “АРКАДА Строй Инвест” получи награда за най-новия си луксозен проект “CROWN Residence” в кв. Изгрев, гр.София. Наградата беше връчена от представителя в журито – г-н Мансур Акбари, директор на IEC (Организация за Международна Икономика и Култура) на Йордана Димитрова и инж. Галин Димитров.