ЗА НАС

ДОКАЗАЛА СЕ ТРАДИЦИЯ В СТРОИТЕЛСТВОТО

„АРКАДА Строй Инвест“ ООД е семейна строителна компания, създадена през 1994 г. от родителите на инж. Галин Димитров, която развива своята дейност с ясната мисия неизменно да поддържа високо качество, коректност и конкурентност, които да я направят търсен партньор всеки път когато се касае за строеж или покупка на недвижим жилищен имот.

Компанията строи първите си сгради в центъра на гр.Бургас, след което разширява дейността си по Южното Черноморие – Слънчев бряг, Свети Влас, Поморие, Равда, Созопол.

През последните години се развива и в гр. София, с акцент строителство на бутикови жилищни сгради.

Над 25 годишна репутация, потвърдена
от стотиците ни доволни клиенти

Компанията е построила и предала в срок над 40 жилищни сгради и може да се похвали с устойчиво развитие през годините и създадена традиция в строителството.

Екипът на “АРКАДА Строй Инвест” вярва, че единствено трайните контакти с клиентите, професионалното отношение и честното договаряне са неизменни условия за растеж на компанията и постигане на удовлетворение за всеки работил с нея.

Жилищните сгради на “АРКАДА Строй Инвест” се реализират и до днес „на зелено“, а не веднъж са откривани и „Листи на чакащите“ за следващите проекти на компанията.

Доказаните специалисти – ключа към успеха

Семейство Йордана и Галин Димитрови –
елегантно и хармонично партньорство в бизнеса и в живота!

Уверено твърдим, че отлично познаваме и уместно използваме най-новите и съвременни технологии и материали в строителната индустрия. Договаряме се директно с производители и доставчици, както и наемаме най-добрите специалисти във всяка строителна сфера, което ни позволява да предлагаме всеки един имот от нашите проекти на атрактивни цени, като същевременно държим на изключително високия стандарт за трайно и здраво строителство.

Там където другите се затрудняват
нашите специалисти успяват

Йордана Димитрова от 18 години се развива в сферата на Недвижимите имоти и Инвестиционните проекти, работила е в едни от най-големите български и чуждестранни холдинги. През последните години заедно със съпруга си инж. Галин Димитров управляват семейната строително-инвестиционна компания – „АРКАДА Строй Инвест“, която е насочена към изграждане на бутикови жилищни сгради в гр.София. Г-жа Димитрова заема позицията Директор Развитие и Продажби и отговаря за новите проекти на компанията – от намирането на подходящ парцел за строителство, през създаването на функционални разпределения и дизайнерска визия на сградата, до предлагането и продажбата на имотите.

Йордана Димитрова е носител на наградите – „VIP Property Awards 2014“ в категория Луксозен проект, „Бизнес Дама на годината 2015“ в категория Строителство, Недвижими имоти, Инвестиционни проекти, „Модна икона 2017“ в категория Бизнес Дама, „Национални Награди за Строителство и Инвестиции 2020“ в категория Жилищен проект, „Business & Fashion Awards 2020“ в категория Бизнес и Мода, „Business Lady Awards 2020“ в категория Бизнес Стил и Етикет.

От първоначалната идея на чертожната дъска,
до крайната реализация на мечтите Ви

Галин Димитров е строителен инжинер и конструктор с над 25 годишен опит. Роден в семейство на проектанти, Галин Димитров прави първия си проект за строителната компания на родителите си. През 1999 г. става съдружник и управител на една от най-големите проектански фирми в гр. Бургас. През 2008 г. създава собствена компания „ЕНГАМА проект“ и се утвърждава като един от най-добрите и предпочитани конструктори с множество реализирани проекти по Черноморието и гр.София. Към днешна дата е направил над 800 конструктивни проекта, с обща разгъната площ над 600 000 кв.м. В портфолието на компанията влизат – жилищни сгради, офиси, обществени сгради, музеи, стадиони, ваканционни селища, къщи, хотели, заводи, промишлени производства, осветителни стълбове на летищата в гр.София, Бургас и Варна.

През последните 15 години, инж. Галин Димитров се развива и в семейната строително- инвестиционна компания, където освен за част конструкции, отговаря и за организацията и изпълнението на строителните обекти.

Инж. Галин Димтров е носител на наградите – „Сграда на годината 2012“ в част Конструкции, „Сграда на годината 2013“ в част Конструкции, „VIP Property Awards 2014“ в категория Луксозен проект, „VIP Business Awards 2015“ в категория Устойчиво развитие на бизнеса, „Национални Награди за Строителство и Инвестиции 2020“ в категория Жилищен проект.