НОВИНИ

„АРКАДА“ отличена на Наградите за Строителство 2020 за „Crystal Residence“
19.06.2020

На 19.06.2020г. се проведоха „Националните награди за Строителство и Инвестиции 2020“, където „АРКАДА Строй Инвест“ беше отличена за новия си проект „CRYSTAL Residence“ в гр.София. Наградата получиха Йордана Димитрова и инж. Галин Димитров.

Благотворителния бал на Строителите и Архитектите се проведе в х-л „Маринела“ и събра 126 хиляди и 400 лева за реконструкцията на Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“.

Йордана Димитрова с награда за “Бизнес дама на годината 2015”
11.12.2015
"

Йордана Димитрова получи награда за “Бизнес дама на годината 2015” в категория “Строителство, недвижими имоти, инвестиционни проекти”. Наградата връчи нотариус Милена Георгиева.

Г-жа Димитрова е с 13 годишен стаж в сферата на недвижимите имоти и инвестиционните проекти. През последните няколко години изпълнява длъжността Директор Развитие и Продажби в семейната строително-инвестиционна компания „АРКАДА Строй Инвест“.

“АРКАДА” отличена от Best Brand Awards в категория Строителство
16.04.2015
"

На 16.04.2015 г. в балната зала на хотел “Маринела” се проведе официалната церемония за награждаване на най-добрите марки в България.

Строително – инвестиционна компания “АРКАДА Строй Инвест” беше отличена като “Best Brand Award 2014” в категория Строителство. Наградата получиха Йордана Димитрова и инж. Галин Димитров.

Галин Димитров с награда от VIP Business Awards за Устойчиво развитие в бизнеса
05.03.2015
"

На 5 март 2015 г. в балната зала на хотел “Маринела” се проведе годишната церемония за значими постижения в бизнеса „VIP Business Awards 2015“.Статуетка и плакет в категория „Устойчиво развитие на бизнеса“ в раздел Строителна индустрия отиде в ръцете на инж. Галин Димитров.

Инж. Галин Димитров е строителен инжинер и конструктор с над 20 годишен опит. Проектирал е над 700 конструктивни проекта, с обща разгъната площ над 450 000 кв.м.

 

 

Йордана Димитрова на корицата на списание “Harper’s Bazaar”
01.03.2015
"

Бизнес дамата Йордана Димитрова – Директор Развитие и Продажби в строително – инвестиционна компания „АРКАДА Строй Инвест” – е новото лице на корицата на модното списание „Харпърс Базар“ за месец март и разказва за най-новия проект на компанията “CROWN Residence”, в който и предстои да е новодомка.

По традиция, месец март е посветен на жената и майката. Г-жа Димитрова, която е и „Мисис България 2012“, разказва с огромно вълнение за своето най-голямо щастие – семейството.

„АРКАДА“ с награда от VIP Property Awards за “Crown Residence”
26.11.2014
"

На официална церемония в балната зала на хотел “Кемпински”, по време на наградите за Луксозно строителство, архитектура и дизайн “VIP Property Awards 2014”, компания “АРКАДА Строй Инвест” получи награда за най-новия си луксозен проект “CROWN Residence” в кв. Изгрев, гр.София.

Наградата беше връчена от представителя в журито – г-н Мансур Акбари, директор на IEC (Организация за Международна Икономика и Култура) на Йордана Димитрова и инж. Галин Димитров.